Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 07 december 2023 @ 00:00 door Travelboy , 280 keer bekeken

Als blijk van solidariteit met de LGBTQI+-gemeenschap heeft de Australische prijsvechter JetStar zijn opvallende regenboogkleurige trots-livrei onthuld, voorafgaand aan het Melbourne Midsumma-festival.

 

A Jetstar aircraft in new 'Flying with Pride' livery

 

Dit initiatief ondersteunt het jaarlijkse Melbourne queer kunst- en cultuurfestival https://www.midsumma.org.au/ , Midsumma, waar Jetstar acht opeenvolgende jaren met trots de officiële luchtvaartpartner is.

 

De Pride-vlucht vertrekt

 

Terwijl de Pride March 2024 door St Kilda nadert, maakt Jetstar zich klaar om enthousiast deel te nemen en toont zij haar niet aflatende steun aan de LGBTQI+-gemeenschap.

 

Om een ​​nieuwe dimensie aan hun engagement toe te voegen, heeft Jetstar een van zijn Airbus A320-vliegtuigen versierd met een opvallende Flying with Pride- en regenboogster-kleurstelling, die ruim negen meter van de narrowbody-vliegtuigen, geregistreerd VH-VFY, overspant.

 

Een symbool van inclusiviteit

 

De toewijding van Jetstar aan inclusiviteit wordt vanaf morgen prominent weergegeven in het binnenlandse netwerk.

 

De zorgvuldig vervaardigde trots-kleurstelling is niet alleen een visueel spektakel; het is een bewijs van de toewijding van de luchtvaartmaatschappij aan het bevorderen van een inclusieve omgeving voor iedereen, ongeacht hun identiteit.

 

bron: https://aviationsourcenews.com



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.