Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 15 juni 2023 @ 03:15 door Travelboy , 574 keer bekeken

ProRail werkt vanaf 9 juni tot 18 juni aan het Zeeuwse spoor. Er zijn onderhoudswerkzaamheden tussen Roosendaal en Vlissingen die gelijk vallen met werkzaamheden aan de Haringvlietbrug van Rijkswaterstaat (9 juni tot 4 augustus). Daarom wordt in deze periode hinder verwacht op de weg en het spoor.

 

ProRail werkt in fases aan het Zeeuwse spoor. Er worden 22 wissels weggehaald en 3 wissels teruggezet, de drainage wordt afgerond en spoorstaven worden ingegoten. Voor Roze Zaterdag Goes op 17 juni haalt NS alles uit de kast om de overlast voor reizigers zo klein mogelijk te maken. Tussen Vlissingen en Goes rijden gewoon treinen. Daarnaast worden er extra bussen ingezet tussen Goes en Roosendaal. Elk half uur rijden er drie snelbussen en een stopbus vanuit Roosendaal naar Goes en terug. Een aantal bussen worden omgetoverd tot Roze Zaterdag BusExpress en zijn duidelijk te herkennen aan de roze borden en roze vlaggetjes. Treinreizigers die naar Roosendaal komen zijn vervolgens in drie kwartier in Goes.

 

Rond het middaguur worden reizigers naar Roze Zaterdag verwelkomd op station Goes met een roze verrassing van de StationsHuiskamer. Voor de terugreis kunnen reizigers ook rekenen op NS. De laatste bussen richting Roosendaal vertrekken om 00.45 uur.

 

bron: www.bndestem.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.