Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 11 januari 2023 @ 00:06 door Travelboy , 739 keer bekeken

De Taxpayers’ Alliance, een actiegroep in het Verenigd Koninkrijk die ijvert voor lagere belastingen, spreekt heeft uitgerekend dat de politiediensten bijna £ 67.000 hebben uitgegeven aan artikelen met een regenboogthema.

 

Tom Ryan, onderzoeker bij de Taxpayers’ Alliance, beschuldigde politiechefs ervan ‘geld te verspillen aan woke onzin’. Politiechefs zijn op heterdaad betrapt op het verspillen van geld aan onzin’, zei hij.

 

 

 

Het geld ging tussen 2019 en 2022 op aan onder meer vlaggen, selfie-frames en pennen. In totaal werd daar £ 66.689 aan uitgegeven bij 27 korpsen in Engeland en Wales.

 

Het korps met de hoogste uitgaven was de politie van Zuid-Wales, die £ 24.000 uitgaf aan regenboogvlaggen, schmink, T-shirts, insignes, pennen, fluitjes en polsbandjes.

 

‘Weinig troost’

 

Uit het onderzoek van Taxpayers’ Alliance, bleek ook dat er honderden ponden waren uitgegeven aan het versieren van politieauto’s in regenboogkleuren.

 

‘Nu de misdaad toeneemt, zal het weinig troost bieden aan de Britten, wetende dat bobbies zijn uitgedost met regenboogartikelen. Politiediensten moeten een einde maken aan deze zinloze uitgaven en fondsen concentreren op de frontlinie.’

 

Beschermen

 

Hoofdinspecteur Amanda Tillotson, van de diversiteits- en inclusie-academie bij de politie van Kent, zegt tegen The Telegraph de ‘LHBTI Plus misdaadpreventie-arrtikelen’ werken om ‘het grote publiek regelmatig te herinneren aan het belang van gemeenschappen die samenwerken om elkaar te ondersteunen en te beschermen.’

 

Ze voegde eraan toe dat ze de verantwoordelijkheden tegenover ‘ alle gemeenschappen, zoals uiteengezet in de Equality Act 2010, uiterst serieus nemen’ en toegewijd zijn om ‘eersteklas service te verlenen aan slachtoffers en getuigen van alle misdaden

 

bron: www.rozegolf.net



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.