Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 14 maart 2023 @ 00:06 door Travelboy , 682 keer bekeken

FVD-leider Thierry Baudet stelt dat kinderen in het onderwijs worden veelvuldig worden geconfronteerd met ‘transgender- en sekspropaganda’. Dat is te zien op beelden die de politicus zelf op Twitter deelt. Daarin laat hij onder meer een boek zien voor kinderen vanaf vier jaar waarin wordt uitgelegd hoe je moet pijpen. 

 

 

‘Deze boeken worden nu aan jonge kinderen (vanaf 3 jaar oud) opgedrongen om ze in de war te brengen over hun geslacht, hun identiteit en hun seksualiteit’, schrijft Baudet bij de beelden die hij op Twitter deelt. ‘Stop deze gender-waanzin en woke-propaganda! Stem FVD op 15 maart!’ In de video laat hij een boekje zien met de titel ‘Wat is seks?’. Hij is zichtbaar verbaasd over de inhoud van het boek. “Dit is kinderliteratuur en wordt op basisscholen uitgedeeld. Vanaf vier jaar. Er staan illustraties in over ‘wat is pijpen en hoe doe je het?’. Voor kinderen. Dit is dus een van de dingen waar wij campagne tegen voeren, die transgender- en sekspropaganda voor kinderen.” 

 

Hij pakt er vervolgens nog een boek bij ter illustratie. “Dit is een boek over transgenders voor kinderen vanaf zes jaar. Er staat een heel verhaal in over LHBT en transgenders, dat je een geslachtsverandering kunt doen. En ze hebben ook een boek, vanaf drie jaar, waarin uitgelegd staat hoe een lammetje bij de dokter komt en daar zich laat ombouwen tot een varkentje en helemaal blij is.” 

 

“Dit is wat er nu gebeurt”, vervolgt Baudet. “Forum voor Democratie is de enige partij die hier keihard tegen strijdt er en aandacht voor vraagt. Dit moeten we niet laten gebeuren en we moeten onze kinderen met rust laten. Ook daarover gaat het op 15 maart.” 

 

bron: www.nieuwrechts.nl

 

PS VAN DE CLUB: Ik plaats dit omdat ik deze extreem rechtse (anti LHBT+)  propaganda zichtbaar wil maken!



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.