Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 17 oktober 2023 @ 00:00 door Travelboy , 678 keer bekeken

De gemeente Borger-Odoorn discrimineert bezoekers van de mannenontmoetingsplaats bij de visvijver in Drouwenermond door bomen te kappen. Dat stelt Stichting Platform Keelbos die een klacht heeft ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders.

 

 

De gemeente heeft onderhoud uitgevoerd in de bosschages rond de visvijver en met groot materieel bomen verwijderd. De stichting is van mening dat de bezoekers van de mannenontmoetingsplaats onevenredig benadeeld worden door de bomenkap.

 

Platform Keelbos eist van de gemeente dat er nieuwe bomen worden gepland en dat er hekken met anti-zichtdoek worden geplaatst, totdat ‘de beschutte plaats van nature is hersteld’.

 

In juni 2022 werd het laatste deel van de doodlopende weg langs de visvijver afgesloten voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen, omdat er illegaal afval gestort zou worden. Ook zou het landbouwverkeer last hebben van geparkeerde auto’s. Nadat Platform Keelbus met succes dat besluit had aangevochten, werd het verbodsbord in oktober vorig jaar weer weggehaald.

 

bron: www.rozegolf.net



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.