Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 25 juli 2023 @ 00:01 door Travelboy , 645 keer bekeken

Stichting Regenboog Steenwijkerland houdt op woensdag 26 juli de allereerste Ieniemini Pride in Giethoorn. Tussen 15.00 en 18.00 uur zal de Stichting Regenboog Steenwijkerland aanwezig zijn in de grachten van Giethoorn, waar zij op ludieke wijze tompoucen zullen uitdelen aan de bezoekers.

 

Traditionele roze tompouce bestellen | gefeliciTAART.nl

 

De Ieniemini Pride is een gelegenheid waarbij Stichting Regenboog Steenwijkerland zich inzet om de LHBTIQ+-gemeenschap te steunen en de boodschap van inclusiviteit, gelijkheid en acceptatie uit te dragen. “Ondanks de vooruitgang die is geboekt in de afgelopen jaren, blijft het van essentieel belang om aandacht te blijven vragen voor de noodzakelijke inclusie van de LHBTIQ+-gemeenschap in onze samenleving”, aldus een woordvoerder van de stichting. 

 

“De reden waarom we deze activiteit organiseren, is dat er nog altijd uitdagingen en ongelijkheden zijn waarmee de LHBTIQ+-gemeenschap wordt geconfronteerd. Stichting Regenboog Steenwijkerland erkent deze uitdagingen en zet zich in om een veilige omgeving te creëren waarin alle individuen, ongeacht hun seksuele geaardheid of genderidentiteit, zich geaccepteerd en geliefd kunnen voelen.” 

 

Tompoucen

 

Stichting Regenboog Steenwijkerland wil met deze Ieniemini Pride niet alleen een feestelijke activiteit neerzetten, maar ook een boodschap van solidariteit en eenheid overbrengen aan de gehele gemeenschap. Het uitdelen van tompoucen tijdens de Ieniemini Pride symboliseert volgens de stichting de zoete overwinningen op weg naar een meer inclusieve samenleving. Stichting Regenboog Steenwijkerland nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze unieke activiteit en samen te komen in de viering van diversiteit.

 

Stichting Regenboog Steenwijkerland

 

Stichting Regenboog Steenwijkerland is een non-profitorganisatie die zich inzet voor sociale rechtvaardigheid en inclusiviteit binnen de gemeente Steenwijkerland. De stichting organiseert diverse evenementen en projecten om bewustwording te creëren en steun te bieden aan de LHBTIQ+-gemeenschap.

 

bron: www.dekopvan.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.