Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 11 november 2022 @ 00:55 door Travelboy , 1024 keer bekeken


Drie mannen van 20 en 19 jaar uit Berghem en Herpen zijn dinsdag door de politierechter in Den Bosch veroordeeld voor onder meer de mishandeling van een bezoeker van een homo-ontmoetingsplaats in Reek. Een vierde verdachte, een man van 20 uit Oss, werd vrijgesproken.

 

De door geweld geplaagde homoparkeerplaats langs de N277 (Argos) te Reek.De door geweld geplaagde homoparkeerplaats langs de N277 (Argos) te Reek. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

 

De drie die werden veroordeeld voor de mishandeling op 26 augustus vorig jaar, kregen allemaal een gevangenisstraf van enkele maanden opgelegd. Daarvan is het grootste deel voorwaardelijk. Ook deelde de rechter taakstraffen uit en moeten twee van de drie het slachtoffer van de mishandeling een schadevergoeding betalen.

 

De drie nu veroordeelde mannen werden op die bewuste donderdagavond aangehouden na een melding van een mishandeling bij de homo-ontmoetingsplek aan de Rutvenseweg. De politie was daar aanwezig om preventief toezicht te houden na een tiental eerdere meldingen van mishandelingen op die plek.

 

Twee van de drie werden dinsdag ook veroordeeld voor twee eerdere mishandelingen bij de homo-ontmoetingsplek en het in bezit hebben van onder meer een wapenstok. Voor dat laatste legde de rechter boetes op.

 

bron:: https://dtvnieuws.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.