Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 12 september 2022 @ 00:00 door Travelboy , 1413 keer bekeken

Ben je gay en wil je wel eens wat extra spanning in je leven brengen? Dan kun je daarvoor ook online terecht op verschillende websites. Heb je wel een bepaalde fetisj en wil je daarmee wel eens wat meer spannende avonturen beleven? Dan kun je daarvoor terecht op de app van Recon. Dit is een fetisj-app speciaal bestemd voor gay mannen.

 

recon app

 

Wil je er graag meer over weten voordat je zelf een kijkje gaat nemen op Recon? Lees dan zeker deze review eens door. We willen onze ervaringen met Recon natuurlijk graag met je delen zodat jij beter weet waar je aan toe bent.

 

Als je het aan ons zou vragen, dan zouden we jou graag doorverwijzen naar een andere app. Een app met méér Nederlandse mannen én meer kans op succes. Welke app dat is? 

BEKIJK WELKE APP DIT IS

 

Voor wie is Recon?

 

Recon is bedoeld voor gay mannen die een bepaalde fetisj hebben. Een fetisj is feitelijk niets meer dan een seksuele voorliefde voor iets, terwijl dat iets heel breed kan worden opgevat. Het kan een ding zijn, een object of voorwerp, maar ook een stijl. Een fetisj kan op meerdere manieren worden uitgelegd, maar het wordt dus vaak geassocieerd met seks en bepaalde voorwerpen die daarvoor gebruikt worden en mee te maken hebben.

 

Ben je van de rollenspellen en verwacht je gehoorzaamheid van een sub? Of leef je om een dom te dienen? Als je nieuwsgierig naar puppy play of fantaseer je over rubber? Of je nu op zoek bent naar eenmalige ontmoetingen of langdurige afspraken, Recon biedt toegang tot een grote groep mannen die ook op zoek zijn naar een fetisjmaatje.

 

Recon is een datingapp die bedoeld is voor gay mannen die ouder zijn dan 18 jaar en die veel belangstelling hebben in een seksuele fetisj. De fetisj kan natuurlijk van alles zijn waarbij je kunt denken aan spannend ondergoed, SM artikelen, sexy producten die gebruikt worden als je intiem wordt en nog veel meer.

 

“The Fetish Network.” – Recon

 

Hoe werkt het?

Recon noemt zichzelf ’s werelds grootste datingapp exclusief voor homoseksuele, bi of nieuwsgierige mannen die interesse hebben in een fetisj. Het is niet alleen een app, maar een online profiel dat toegankelijk is op app en website. Met de Home-feed van Recon krijg je actuele, realtime informatie over Recon en de wereld van homofetisj. Van nieuws en artikelen over het laatste reilen en zeilen tot updates over de nieuwste evenementen en updates over wat je favoriete mannen aan het doen zijn.

 

Voor de meeste mannen is dat echter niet genoeg en zij gebruiken ook dating- en contactfuncties van Recon. Dagelijks zijn duizenden fetisj-mannen online die je met de zoekopdrachten kunt vinden. Vind mannen in je buurt of wereldwijd, verken de ledenlijsten – dichtbij en online en filter de ledenlijsten op leeftijd, interesses en leden met foto’s.

 

Maak je profiel aan

Om deel te kunnen nemen in de app maak je een profiel aan voor jezelf. Hierin vermeld je je voorkeuren en waar je naar op zoek bent in de ander. Zo is het ook meteen duidelijk wat je interesses zijn, wat je verwachtingen zijn en wat je wilt. Daarnaast voeg je een profielfoto toe en schrijf je een korte tekst waarin je het een en ander over jezelf vertelt.

 

  • Stuur een bericht naar de mannen die je leuk vindt of de vrienden die je ontmoet
  • Gebruik de Cruise-functie om een ​​man te laten weten dat je hem leuk vindt
  • Zie wie je profiel heeft bekeken in het gedeelte Bezoekers
  • Bekijk wie er nieuw is bij Recon in de lijst met nieuwe leden
  • Markeer jongens als Favoriet, zodat je ze gemakkelijk opnieuw kunt bezoeken
  • ‘Aanbevolen voor jou’-leden in de Home-feed
  •  

Zoeken en chatten

 

Op de website en in de app kun je zoeken op interesses en fetisjen. Ben je into bondage? Vul het in en je krijgt meteen de profielen te zien die dezelfde interesses met je delen. Door deze en andere zoekopdrachten in te vullen kun je eenvoudig gelijkgestemden vinden op Recon. Je kunt van deze mannen de afstanden tot jou zien, hun profiel bekijken en mocht je interesse hebben, dan kun je ook met ze chatten.

 

recon app

 

Wat kost het?

 

Je kunt de app van Recon eenvoudig downloaden en dit kost je niets. Je kunt kiezen voor een gratis lidmaatschap, maar als je graag over alle functies van de app wilt beschikken, kies je voor een betaald abonnement. Wil je over alle functies beschikken die Recon te bieden heeft? Dan kies je het beste voor een betaald lidmaatschap.

 

Meer informatie hierover kun je vinden in de Instellingen van de app of op de website. Je kunt kiezen voor een betaald lidmaatschap voor 30 of 90 dagen of voor een jaar. De prijzen voor het abonnement staan in dollars vermeld. Als de looptijd voor een abonnement langer is, betaal je er per maand minder voor. Veel minder zelfs.

 

App en website

 

De fetisj-app van Recon is niet alleen als app beschikbaar, maar ook via de website. De website kan bovendien op verschillende devices worden bekeken. Je vindt online de systeemeisen om de app te kunnen downloaden. De voorwaarden voor de app, de ruimte die je nodig hebt en nog meer informatie vind je als je deze gaat downloaden. De app kan wereldwijd gebruikt worden en lokaliseert waar je bent. De app is niet in het Nederlands beschikbaar, maar wel in het Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

 

apple app storegoogle play store

 

Wil je echt deelnemen aan Recon als gay man en dus lid worden? Dan heb je daarvoor de app nodig. De app kun je downloaden op je telefoon of tablet en is geschikt voor zowel Android toestellen als een iPhone of iPad. Dit werkt als volgt:

 

Om te beginnen download je de app van Recon in de Appstore van Apple of direct vanaf de website voor de Android-versie. De app uit de Apple App Store kun je meteen installeren, terwijl de Android-app iets anders dan gebruikelijk geïnstalleerd kan worden. Na het downloaden van de Android-app navigeer je naar de Settings van je mobiele device en kies je voor Security of Applicaties. Wat het wordt, hangt af van het apparaat dat je gebruikt om de app op te installeren. Check daarna de Onbekende Bronnen.

 

Tenslotte installeer je de app van Recon via de Notificaties of Downloads op je toestel door voor Installeren te kiezen. Daarna kan de app ook meteen worden gebruikt. Hierna kun je je profiel aanmaken, een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen en kun je inloggen om ook de profielen van andere leden te zien te krijgen.

 

Betrouwbaarheid en privacy

 

De site van Recon werkt via een versleutelde verbinding dus daar zijn je gegevens altijd veilig en kunnen deze niet lekken naar derden. Op de app zelf zijn je gegevens ook veilig en je profiel wordt aangemaakt met een speciale gebruikersnaam, zodat niet direct je eigen naam wordt vrijgegeven. Je e-mailadres is ook niet zichtbaar voor andere leden.

 

Als je eenmaal in een leuke chat verwikkeld raakt met een ander lid of elkaars profiel liket, kun je bepaalde gegevens ook privé delen en hoeft niet iedereen deze te zien. Er wordt zoveel mogelijk naar gestreefd om alles privé te houden (een fetisj is niet altijd iets dat je zomaar even met iedereen deelt), de profielen zuiver te houden en fake profielen te mijden. De app kan aardig intiem worden en is echt alleen voor volwassenen geschikt.

 

Gegevens zoals gebruikersdata en identificatie van je persoon kunnen wel worden verzameld door Recon maar gaan niet tot jou terug en worden zeker niet gedeeld met derden. Houd er bij Recon wel rekening mee dat je locatie geregistreerd wordt, ongeacht waar je bent. Zelfs wanneer de app niet actief is, kan dit gebeuren en betekent dit ook dat de batterij van je telefoon daardoor sneller leegloopt. Ben je wel dol op een bepaalde seksuele fetisj en ben je gay? Dan raden we je zeker aan om eens bij Recon een kijkje te nemen, want spannend is het er zeker.

 

Over Recon

 

Het zal je niet verbazen dat Recon niet tot de meest bekende apps behoort, want het is wel een zeer specifiek publiek dat erin geïnteresseerd is. Dit wil niet zeggen dat de app niet goed functioneert, maar als je er wat meer over wilt weten hoe gebruikers die je reeds voorgingen erover denken, kun je het beste op zoek gaan naar recensies die zij hebben achtergelaten. Deze vind je zeker online op plekken waar je de app kunt downloaden. Zo weet jij ook meteen wat andere gay mannen ervan vinden.

REVIEW

Recon

7SCORE

Recon is 's werelds grootste datingapp exclusief voor homoseksuele, bi of nieuwsgierige mannen die interesse hebben in een fetisj. Het is niet alleen een app, maar een online profiel dat toegankelijk is via app en website. Voor homomannen met een specifieke fetisj is het de beste manier om gelijkgestemde mannen te ontmoeten.

VOORDELEN

  • Gericht op homoseksuele mannen
  • Gratis en betaald
  • Specifiek voor fetisj

NADELEN

  • Niet veel Nederlandse leden
  • Slechte beoordelingen app



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.