Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 28 februari 2022 @ 00:17 door Travelboy , 2073 keer bekeken

Planet Romeo, Gay Romeo of gewoon Romeo: hoe je de app ook noemt, we weten allemaal wat je ermee bedoelt. Van hete afspraken met de boy next door tot een wandeling over het liefdespad met de man van je dromen, op Romeo vind je jongens die bij jou in de buurt zijn. Zoek lokaal en bekijk de gedetailleerde profielen of gebruik de zoekfunctie en filters om in te zoomen op de perfecte guy. Het is gratis. Althans, voor het grootste deel.

 

Wat is Romeo Plus?

 

Romeo is gratis te gebruiken als sociaal netwerk en ook het downloaden van de app is volledig kosteloos. Maar dat betekent niet dat Romeo volledig gratis is, want dat is het niet. In ruil voor een vaste vergoeding per maand kun je de beperkingen van het gratis lidmaatschap wegnemen én krijg je toegang tot verschillende extra functies. Tegen betaling dus, dat dan weer wel.

 

Of dat ook het geld waard is? Daarom komen we zo op terug. Eerst zetten we alle mogelijkheden van Romeo Plus op een rij.

 

1. Geen limieten

Onbeperkt QuickShare gebruiken en onbeperkte opslag voor al je foto’s, contacten en berichten.

 

2. Incognito

Met Plus kun je gebruikmaken van de onzichtbare modus. Je kunt door de website en app bladeren zonder dat je als online wordt weergegeven.

 

3. Geavanceerd zoeken

Op zoek naar een man met een wel heel specifiek kenmerk? Toegang tot specifieke filtercriteria in de app en op de website kun je de favoriete zoekopdrachten opslaan.

 

4. XXX-foto’s bekijken

Met Romeo Plus kun je werkelijk alle foto’s zien die op openbaar staan, zowel op de mobiele website als in de app.

 

5. Profielbezoekers wissen

Wil je niet dat je profielbezoekers zichtbaar zijn? Met een tik op de knop kun je al je profielbezoeken verbergen.

 

6. Raster aanpassen

Wil je liever de lijstweergave in plaats van het raster? Met Plus kun je eenvoudig wisselen tussen raster- en lijstweergave en aanpassen welke statistieken je in het voorbeeld wilt zien.

 

7. Op meer locaties aanwezig zijn

Met slechts één profiel kun je tot op maximaal vijf locaties gevonden worden. Met de Reizen-feature kun je bovendien gebruikers op andere bestemmingen vinden.

 

8. Advertentievrij

Je ziet alleen lokale advertenties van je eigen lokale gemeenschap en geen algemene advertenties.

 

9. Zinnen hergebruiken

Gebruik je bepaalde zinnen vaker dan eens? Met Romeo Plus kun je verzonden berichten opslaan als opgeslagen zinnen en deze gebruiken in gesprekken.

 

Is Romeo Plus het geld waard?

Het antwoord is ja. Als de app bevalt en de website ook, dan is er eigenlijk geen echte reden om het Plus-abonnement niet te nemen. Het is niet prijzig en voor het geld dat je betaalt krijg je waar voor je geld. Voor het gebrek aan limieten en beperking is handig, omdat je gewoon door kunt gaan met waar je mee bezig was. Of anders gezegd: je kunt ongestoord blijven jagen. Alle extra opties zijn mooi meegenomen.

 

Als je Romeo Plus neemt, dan is het vooral voordelig als je het lidmaatschap van 3 of 12 maanden neemt. Hoewel je voor een maandelijks lidmaatschap 8,99 euro per maand betaalt, daalt dit bedrag per maand naarmate je een langer abonnement neemt. Bij een abonnement van 3 maanden komt dit gemiddeld neer op 6,99 euro per maand, terwijl je bij 12 maanden nog maar 4,99 euro per maand betaalt. Dat is bijna de helft van het lidmaatschap dat iedere maand vernieuwt.

 

bron: www.gayokay.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.