Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 19 juni 2022 @ 01:36 door Travelboy , 1290 keer bekeken

Wil je als gay of bi man gezellig chatten met andere mannen of ben je op zoek naar de liefde van je leven en wil je graag een relatie? Dan kun je daarvoor terecht op tal van datingsites. Gaydar is hier ook een voorbeeld van.

 

gaydar

 

Bij Gaydar zijn alleen mannen te vinden dus dat zit wel snor als je op mannen valt. Je kunt er contact leggen met andere mannen via de datingapp. We hebben zelf de proef op de som genomen, de datingapp bekeken en kunnen je er van alles over vertellen. Meer weten? Lees dan zeker deze review door.

 

Als je het aan ons zou vragen, dan zouden we jou graag doorverwijzen naar een andere app. Een app met méér Nederlandse mannen én meer kans op succes. Welke app dat is? 

BEKIJK WELKE APP DIT IS

 

Voor wie is Gaydar?

 

Gaydar is een datingapp waarop je alleen mannen zult treffen. Er zijn geen vrouwen op deze app te vinden die bedoeld is voor homoseksuele en biseksuele mannen. De app is voor elke man van 18 jaar of ouder die op zoek is naar een andere man om een relatie mee aan te gaan, vriendschappen te sluiten of om gezellig samen over van alles en nog wat te chatten. De app wordt nog niet door heel veel mensen in Nederland gebruikt maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen.

“Meet, chat with and date like-minded guys now.” – Gaydar

Hoe werkt het?

 

Gaydar werkt met een datingapp die je eerst moet downloaden. Deze aanbieder is eerst begonnen met enkel een datingsite maar daar kwam de app later bij. De app is geïntegreerd met de site, dus als je deze graag op je computer of laptop wilt gebruiken, is dat ook mogelijk. Aanmelden op de app kun je doen via je account op Facebook of met het e-mailadres dat je hebt doorgegeven. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand via Facebook kan zien dat je op Gaydar zit, want dit is afgeschermd en je gebruikt het enkel om makkelijk in te kunnen loggen.

 

Je eigen profiel aanmaken

 

Ben je ingelogd? Dan kun je een profiel aanmaken en daar ook foto’s aan toevoegen. In je profiel kun je van alles over jezelf vertellen en aangeven waar jij naar op zoek bent. Gaydar werkt praktisch want aan de hand van de gegevens die jij hebt ingevuld, gaan zij op zoek naar een passende match maar zelf zoeken naar mensen die je interesseert, behoort ook tot de mogelijkheden bij deze datingapp.

 

gaydar app

 

Chatten met andere mannen

 

Heb je een profiel gevonden of heb je een berichtje binnen gekregen dat er een leuke match is? Dan kun je het profiel uitvoerig bekijken om te zien of de andere man je aanspreekt. Begin met chatten als je interesse hebt en kijk waar het schip strandt. Hebben jullie leuk contact en willen jullie meer? Dan kun je bekijken waar de ander woont of je eigen locatie bekend maken zodat jullie een echte afspraak kunnen maken. Je kunt bij Gaydar kiezen voor één op één chatten met een andere man en het is tevens mogelijk om deel te nemen aan een groepschat.

 

Als je een leuk profiel gevonden hebt

 

Ben je zelf aan het zoeken bij verschillende profielen van mannen? Dan kun je snel tussen de profielen switchen door van links naar rechts te vegen en terug. Heb je een profiel gevonden dat je aanspreekt? Dan kun je een berichtje sturen of een knipoog naar de betreffende persoon om duidelijk te maken dat je interesse hebt.

 

Wat kost het?

 

De datingapp van Gaydar is gratis, maar het betekent wel dat je niet tot alle functies toegang krijgt. Als je meer wilt, is het verstandig om voor een betaald abonnement te kiezen. Als je gebruik maakt van de gratis datingapp, kun je maar acht berichten naar iemand anders sturen en dertig verschillende profielen per dag bekijken, dus dat schiet niet echt op. Zeker als je leuk contact met iemand anders hebt, zijn die gratis berichtjes snel op. Dit zijn de kosten van de Gaydar-app:

 

Gaydar Unlimited

  • 1 maand voor € 6,99
  • 3 maanden voor € 16,99 (€ 5,66 p/m)
  • 6 maanden voor € 26,99 (€ 4,50 p/m)
  • 12 maanden voor € 44,99 (€ 3,75 p/m)
  •  

VIP lidmaatschap

 

Om dan toch contact te kunnen blijven houden, kies je het beste voor een VIP lidmaatschap bij Gaydar. Als VIP kun je bij Gaydar onbeperkt profielen bekijken, advertenties uitschakelen, geavanceerd zoeken, zien wie jouw profiel bekeken heeft en veel meer foto’s downloaden dan bij de gratis app. Het betaald lidmaatschap kun je voor verschillende periodes afsluiten, te weten voor één, drie, zes of twaalf maanden. Hoe langer de abonnementsduur, des te minder je per maand voor het abonnement betaalt. Het VIP abonnement wordt bij Gaydar automatisch verlengd, dus vergeet het niet zelf op te zeggen als je er geen gebruik meer van wilt maken.

 

VIP

  • 1 maand voor € 7,99
  • 3 maanden voor € 18,49 (€ 6,16 p/m)
  • 6 maanden voor € 27,99 (€ 4,67 p/m)
  • 12 maanden voor € 49,99 (€ 4,17 p/m)
  •  

App en website

 

Gaydar heeft een eigen website waarop je het een en ander aan informatie over deze datingapp kunt vinden maar om echt deel te nemen, moet je de eigenlijke app downloaden en kun je jezelf aanmelden. De app vind je zowel in de App Store als bij Google Play en kan op elk gewenst mobiele device gedownload worden, mits je apparaat aan de systeemeisen voldoet.

 

apple app storegoogle play store

 

 

Betrouwbaarheid en privacy

Gaydar is al sinds 1999 actief als datingsite, waarbij de app later ook beschikbaar werd. De datingsite werkt met een SSL-encryptie en is dus goed beveiligd. Ook voor de app geldt dat deze betrouwbaar is en handig werkt. Je kunt op Gaydar anoniem aanwezig zijn en je gegevens worden beschermd zodat deze niet kunnen lekken naar derden. Je profiel kun je op privé zetten als je even wat minder actief bent op de app. Dit geldt ook voor je foto’s. Deze kun je beveiligen zodat alleen andere leden ze kunnen zien en ze niet voor iemand anders toegankelijk zijn.

 

Gaydar heeft zeker geen slechte naam en als je er meer over wilt weten, lees dan de recensies door van mannen die je reeds voorgingen. Zo kun jij ook beter voor jezelf bepalen of de app iets voor jou is en anders deze gewoon eens gratis uitproberen.

 

Over Gaydar

 

Gaydar bestaat al enkele decennia en was een van de eerste datingsites voor alleen mannen. De datingsite en later ook de app waren populair, maar hebben na de update in 2017 wel leden verloren. Dit komt natuurlijk mede doordat er steeds meer van dit soort sites en apps beschikbaar zijn. Dat neemt niet weg dat Gaydar een prima app is om andere mannen te leren kennen, ermee te chatten en verder contact te leggen. Zeker doen zouden we zeggen.

 

REVIEW

Gaydar

7SCORE

Gaydar is een Amerikaanse datingapp en sociaal netwerk voor gay, bi en queer mannen. Het is vooral populair in Engelstalige landen.

 

VOORDELEN

  • Gericht op homoseksuele mannen
  • Dichtbij zoeken

NADELEN

  • Niet helemaal gratis
  • Minder leden dan grote apps

REVIEW BREAKDOWN

  • Onze beoordeling7
     
 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.