Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 29 september 2022 @ 00:01 door Travelboy , 2021 keer bekeken

Een regionale rechtbank in Saint Kitts en Nevis heeft geoordeeld dat een verbod op homoseks in Saint Kitts en Nevis ongrondwettelijk is, omdat het het recht op privacy schendt en heeft een van de weinige nog steeds bestaande verboden op geslachtsgemeenschap opgeheven op de eilanden..

 

Jamal Jeffers et al v The Attorney General Of St. Christopher And Nevis

Het Hooggerechtshof oordeelde daarna tegen twee delen van de Offenses Against the Person Act, aangenomen in het land met twee eilanden in 1873, waardoor je tot tien jaar gevangenisstraf voor het hebben of proberen te hebben van homoseks.

 

Trevor M. Ward Q.C. Appointed Resident High Court Judge In ...

rechter Trevor M. Ward

 

De statuten van de wet die homoseks strafbaar stellen, zijn niet in overeenstemming met de grondwet "en zijn als zodanig nietig en hebben geen kracht en effect", schreef rechter Trevor M. Ward van het Hooggerechtshof in een beslissing van 29 augustus.

 

Saint Kitts and Nevis Alliance for Equality - Home | Facebook

 

De aanklacht werd aangebracht door Jamal Jeffers, een homoseksuele man uit het Caribische land, en een non-profitorganisatie genaamd Saint Kitts & Nevis Alliance for Equality.

 

bron: www.reuters.com

 

Hier op vakantie?

www.stkittstourism.kn



Reacties

  • Travelboy
    donderdag 29 september 2022, 00:05

    Dus wie op vakantie naar een Bountyeiland wil en ook nog een leuke zwarte heer met een bovengemiddeld piemel wil scoren, heeft er een potentiele reisbestemming bij! Of is dit mijn dirty mind?

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.