Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 10 november 2022 @ 00:07 door Travelboy , 2401 keer bekeken

Columnist KRELIS ontwaart een structureel probleem op links: islamitische volksvertegenwoordigers die homoseksualiteit afwijzen. Bijvoorbeeld de Turk Ümit Güler (zie foto), tot vorige week actief in GroenLinks.

 

 

 

 

Afgelopen tijd kwam in het nieuws dat moskeeën weigeren afstand te nemen van gewelddadige acties gericht tegen homoseksuelen, en islamitische profvoetballers zich openlijk tegen homo-emancipatie keren. De trend is duidelijk: moslims voelen zich in de Nederlandse samenleving sterk genoeg om hun afkeer van homoseksualiteit in het volle licht van de publiciteit te tonen.

 

Er is een klimaat geschapen waarin moslimimmigranten en hun islamitische nazaten zich voldoende veilig en vrij weten om sans gêne in het openbaar hun homohaat te belijden.

 

Dat is mogelijk gemaakt door naïef autochtoon links, dat de afgelopen veertig jaar in de illusie leefde dat westerse vrouwen- en homo-emancipatie prima te combineren zou zijn met de strenge, patriarchale ideologie genaamd islam.

 

Vanaf het moment dat islam voldoende stevige voet aan de grond kreeg in West-Europa zijn de verhoudingen gaan schuiven. Hard links heeft altijd al geleden aan zelfhaat en antiwesters cultuurmasochisme. Daarin vindt het overeenstemming met de antiwesterse ideologie van de islam.

 

Terwijl men op links enerzijds de ijdele hoop koesterde dat islam open zou staan voor homo-emancipatie, gaf men anderzijds prioriteit aan de antiwesterse sentimenten waarin islam en politiek links elkaar vonden.

 

Ook door de politieke invloed van links, werd het verbod op racisme uitgebreid tot een feitelijk verbod op stevige islamkritiek, die tegenwoordig wordt gezien als ‘islamofobie’. Het begrip islamofobie is inmiddels opgenomen in het discours van antiwesterse radicaal linkse politiek wereldwijd.

 

De rechterlijke macht ziet islamkritiek steeds vaker als een uiting van islamofobie, die bestraft wordt in het kader van discriminatie.

 

De omarming van islam door politiek links en de gedeelde antiwesterse sentimenten hebben de situatie doen ontstaan dat deze religie stevig is ingenesteld in de Nederlandse samenleving.

 

Inmiddels durven ook gekozen volksvertegenwoordigers zich tegen homo’s te keren.

 

Afgelopen week werd bekend dat een islamitisch GroenLinks politicus uit Brabant, de Turk Ümit Güler, het recht opeiste om zich in zijn gemeenteraadsfractie te keren tegen homo-emancipatie.

 

Met een beroep op de vrije meningsuiting, de vrijheid van godsdienst, onder verwijzing naar racisme en met de beschuldiging van islamofobie verzette hij zich fel tegen partijgenoten die geschrokken hadden gereageerd op zijn anti-homo standpunten. Uiteindelijk besloot hij de partij te verlaten met medeneming van zijn zetel.

 

En ergens hebben ze natuurlijk gelijk, de vertegenwoordigers van de moskeeën, de islamitische profvoetballers en de islamitische politici die zich tegen homoseksuelen keren. Het is hun diep gewortelde overtuiging dat homo’s niet deugen. Zij weten dat zij juridisch de mogelijkheid hebben om hun overtuiging uit te dragen. Waarom zouden zij die religieuze plicht dan nalaten?

 

Twintig jaar gelden hadden we in Rotterdam de islamitische Marokkaan Brahim Bourzik, gemeenteraadslid namens GroenLinks, die zich samen met imam El Moumni tegen homo’s keerde. Homo’s werden ‘minder dan varkens en honden’ genoemd. Zelfs voor GroenLinks ging dat toen te ver.

 

Inmiddels is Nederland sterk veranderd en is zelfs de rechterlijke macht flink verder geïslamiseerd. Feitelijk kan moslims die homo’s verwerpen geen strobreed meer in de weg gelegd worden.

 

Het is hypocriet dat GroenLinks net deed alsof het geschokt was door de homohaat van hun volksvertegenwoordiger Ümit Güler. Deze partij is immers al veertig jaar bezig om de westerse maatschappij te ondermijnen en zet keer op keer de deur open voor homovijandige krachten.

 

De zelfgeïslamiseerde verraders van GroenLinks hebben gewoon niet zo veel op met homo’s. Ze vinden homo’s véél te rechts.

 

bron: www.gaysite.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.