Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 16 augustus 2022 @ 00:26 door Travelboy , 2018 keer bekeken

Je staat in het midden van de dansvloer en je ziet verschillende koppels samen dansen. Het ziet er altijd zo romantisch uit, met zijn tweeën een drankje doen, even goed uit je dak gaan en later ‘s nachts in bed napraten over alles wat er die avond voor leuks is gebeurd.

 

Jij hebt het ook wel gezellig met je vrienden daar in de bar, maar toch is het niet hetzelfde. Kortom, je bent klaar voor een serieuze relatie, maar waar vind je toch die perfecte man? Als je zo rondkijkt, weet je één ding zeker, jouw perfecte man ga je hier niet vinden. Waar dan wel, vraag je je af.

 

4 apps en sites voor serieuze homorelaties

Alle oppervlakkige datingapps heb je al uitgespeeld? Deze apps en sites voor serieuze homorelaties gaan jou wel helpen die ene man te vinden.

 

lexa

 

1. Lexa Gay

 

Eén van de apps en sites voor serieuze homorelaties is in de datingwereld al een aantal jaar zeer bekend. Dat is de gay-versie van Lexa. Deze variant op de website die gefocust is op heterorelaties, komt met veel handige functies om snel de perfecte man te vinden. Een chatbot genaamd Assistente Lara van Lexa helpt je om snel de registratie te voltooien. Voor je het weet is jouw account compleet, omdat je de vragen die door haar worden gesteld eenvoudig kunt beantwoorden. Heel veel profielen staan al op je te wachten, maar om zo gemakkelijk mogelijk mannen te vinden die bij jou type passen, kun je met Lexa Gay filteren op leeftijd, afstand en nog zoveel meer.

 

Je hebt een match, maar wat nu? Als jullie klaar zijn om face-to-face af te spreken, kun je op de website terecht voor wat advies over homovriendelijke clubs of bars bij jou in de buurt. Gaat de zoektocht toch iets lastiger dan verwacht? Lees over andere koppels die elkaar hebben gevonden via Lexa Gay op de datingsite om weer wat hoop en motivatie op te doen. Naast dat het een datingsite is, is het ook beschikbaar als app voor op je telefoon.

 

apple app storegoogle play store

 
 

gayparship

 

2. gayParship

 

Als je het matchen liever aan iemand anders over laat, is gayParship de beste datingsite voor jou om uit te proberen. Hier hoef je namelijk niet zelf te swipen, maar doe je een persoonlijkheidstest om zo gematcht te worden aan een man die het best bij jouw persoonlijkheid en type past. Als je tegen problemen aanloopt tijdens het daten, of je loopt toch even vast, kun je altijd terecht bij gayParship om advies te krijgen. Ze vinden het ook belangrijk dat alleen serieuze mannen zich aanmelden, dus wees niet bang dat jouw matches alleen naar onenightstands op zoek zijn. Die mannen zijn hier niet te vinden.

 

Ook wordt het hier aangemoedigd om op je eigen tempo te daten. Wanneer je jezelf te erg gaat pushen, wordt het alleen maar lastiger om een klik te vinden met iemand, omdat je dan alleen gefocust bent op stress en zenuwen. Als, bijvoorbeeld, die zenuwen voor de eerste date te erg worden, kun je via gayParship er ook voor kiezen om te videobellen in plaats van ergens in een café elkaar voor het eerst te zien. Deze datingapp is ook als website beschikbaar.

 

apple app storegoogle play store

 
 

g-dating

 

3. G-dating

 

Voor je het weet al jouw droomdate vinden, dat kan met G-dating. Wil je graag iets discreter de man van je leven vinden, of juist openlijk de zoektocht beginnen, bij deze datingsite mag je zelf beslissen welke delen van jouw profiel andere mannen te zien krijgen. G-dating biedt al jaren homoseksuelen de ruimte om connecties te maken en elkaar verder te leren kennen. Ze zijn erg streng als het gaat om fictieve accounts, catfish zijn hier allesbehalve welkom. Zo zorgt G-dating er voor dat je veilig kunt daten.

 

Wanneer je iemand tegenkomt die jouw hart sneller doet slaan, kun je hem je beste openingszin sturen en het gesprek is begonnen. Voeg een omschrijving van jou als persoon toe aan je profiel, zodat de mannen alvast inzicht krijgen in hoe leuk jij bent, des te snel krijg ook jij hun grappigste, beste of juist slechtste openingszinnen te horen. G-dating is nog niet als app beschikbaar, maar de website werkt zowel op je laptop, als op je telefoon, waardoor je alsnog overal kan checken of die ene leuke man al heeft gereageerd.

 

apple app storegoogle play store

 
 

bumble

 

4. Bumble

 

Een app waar je echt dagelijks actief moet blijven om mannen te ontmoeten. Je kan niet twee dagen wel actief zijn en later twee dagen niet checken, want voor je het weet is jouw droom match al aan je voorbijgegaan. Het gaat over Bumble. Hier werken ze met het bekende swipe-systeem. Swipe naar rechts als je diegene interessant vindt en naar links als dat niet het geval is. Dit systeem ken je waarschijnlijk al, maar wat Bumble anders maakt dan andere datingapps, is het feit dat een match uiteindelijk kan verdwijnen. Als er niet door beide partijen iets is gezegd binnen 24 uur, dan verloopt de match en kun je geen gesprek meer beginnen. Het is mogelijk om de match te verlengen, nadat deze is verlopen, maar dat is tegen betaling.

 

Laat mannen jou alvast een beetje leren kennen, met behulp van de weetjes die Bumble jou op je profiel laat zetten. Bumble geeft jou een eerste deel van een zin, die jij kan aanvullen. Een voorbeeld hiervan is ‘Je kan mij wakker maken voor …’ Ook kun je interesses en hobby’s laten zien op je profiel. Zo zorg je ervoor dat jouw droomman jou wellicht naar rechts swipet, omdat jullie dezelfde favoriete film hebben of allebei houden van berg beklimmen. Je kan Bumble gebruiken als app op je telefoon, of als websiteversie.

 

apple app storegoogle play store

 

 

Het belangrijkste bij het vinden van een serieuze partner is dat je jezelf de tijd geeft om iemand beter te leren kennen. Het kan even duren voordat je die klik voelt. Ook is het niet erg als het niet verder komt dan de eerste of tweede date bij sommige matches. Met deze vier apps en sites voor serieuze homorelaties ga je genoeg kansen krijgen om die ene perfecte match te vinden.

 

bron: www.gayokay.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.