Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 07 juni 2022 @ 00:24 door Travelboy , 1333 keer bekeken

Als je op zoek bent naar een leuke partner, maar het nog niet echt wil lukken om iemand te vinden, dan is er niet mis mee om het eens via een online datingplatform te proberen. Er zijn daar tal van sites te voor vinden waarop je terecht kunt, ook als je een homo bent of lesbische vrouw. Eén van de bekendste dating apps voor gay mannen en vrouwen is gayParship. We hebben eens voor je bekeken wat er allemaal mogelijk is bij gayParship.

BEKIJK WELKE LEDEN ER ZIJN

Voor wie is gayParship?

Parship is een datingsite die voor iedereen van 18 jaar en ouder bedoeld is. Het maakt dus niet uit of je heteroseksueel, homoseksueel, biseksueel, queer of transgender bent. Bij Parship zijn veel personen aangesloten die serieus op zoek zijn naar een partner en je voorkeur maakt daarbij niet uit. De site is niet alleen op gay personen gericht – iedereen met serieuze bedoelingen kan er terecht.

“Let’s date happy!” – gayParship

Parship is een datingsite voor serieuze singles, waarvan het merendeel hoger opgeleid is. Het percentage vrouwen en mannen is nagenoeg gelijk, maar de meeste leden zijn wel 30 jaar of ouder en allemaal op zoek naar een serieuze relatie. Dit wil niet zeggen dat je je niet kunt aanmelden als je jonger bent, want Parship biedt kansen voor alle eerlijke en oprechte volwassen personen.

BEGIN HIER MET JE PROFIEL

Hoe werkt het?

Als je op de site van Parship kijkt, kun je je daar aanmelden als je op zoek bent naar een partner voor een serieuze relatie. Parship laat je een vragenlijst invullen waarmee zij voor je aan de slag gaan om een serieuze match te vinden. Zo zet je de volgende vijf stappen op weg naar een goede en lange relatie.

  1. Je vult eerst een persoonlijkheidstest in. Parship kan zo bepalen hoe jij in elkaar steekt en op basis daarvan op zoek gaan naar een goede match.
  2. Vervolgens krijg je de resultaten van de test te zien. Deze worden gebruikt om je profiel aan te maken.
  3. Zoeken naar patronen in je profiel doet Parship ook voor jou. Zo kan worden vermeden dat er verkeerde matches gemaakt worden met mensen die niet geschikt zijn.
  4. Daarna kan het echte matchen beginnen. Op basis van jouw persoonlijkheid worden goede matches gemaakt. Dit kan met iemand zijn die op je lijkt en veel dezelfde dingen leuk vindt, maar ook tegenpolen kunnen soms goed met elkaar gecombineerd worden.
  5. Tenslotte stelt Parship je diverse mogelijke matches voor. Deze krijgen een score. Hoe hoger deze score uitvalt (bijvoorbeeld doordat jullie bepaalde dingen met elkaar gemeen hebben), des te groter de kans dat jij je ware liefde vindt en jullie een perfecte match zijn.

parship app

Wat kost het?

Bij Parship heb je de keuze uit twee verschillende lidmaatschappen. Als je je voor de eerste keer aanmeldt, word je automatisch gratis lid. Daar is niks mis mee maar je hebt dan geen toegang tot alle functies van de datingsite. Je kunt wel een profiel aanmaken en berichten ontvangen van andere leden en hun profielen bekijken. Berichtjes beantwoorden en andere profielen liken is tevens mogelijk maar dit kan niet onbeperkt gedaan worden. Bij Parship zijn de mogelijkheden met een gratis lidmaatschap overigens vrij ruim, zeker als je dit met andere datingsites vergelijkt.

Premium Member

Wil je meer en heb je Parship uitgeprobeerd in de gratis versie en is deze je prima bevallen? Dan kun je ervoor kiezen om Premium Member te worden. Hiermee kun je gebruik maken van alle functies die Parship te bieden heeft en is daar geen limiet aan verbonden. De extra voordelen die je bij een Premium abonnement krijgt, zijn de volgende:

  • Je kunt onbeperkt berichten sturen en ontvangen.
  • Je kunt alle foto’s bekijken.
  • Je mag gebruik maken van de zogenaamde interessefilter. Hiermee kun je mensen zoeken die dezelfde interesses en hobby’s hebben als jij.
  • Er wordt gezocht naar singles die bij jou in de buurt wonen.
  • Je krijgt de garantie op een minimum aantal contacten. Mocht dit niet lukken, dan worden de lidmaatschapskosten voor je betaalt.
  • Je kunt, tegen een vergoeding, een persoonlijkheidsrapport krijgen dat op basis van je vragenlijst gemaakt is.
  • Je kunt zien wie jouw profiel bekijkt.
  • Je krijgt steeds nieuwe singles te zien. Dit kan overigens ook met een gratis abonnement.

Abonnementen met verschillende looptijden

Je kunt bij Parship een betaald abonnement afsluiten met een verschillende looptijd. De prijzen hiervan vind je op de website. Je sluit een abonnement af voor zes of twaalf maanden of voor twee jaar. Hoe langer het abonnement loopt, hoe minder je per maand betaalt.

  • 6 maanden Lite voor € 269,40 (€ 44,80 p/m)
  • 12 maanden Classic voor € 345,48 (€ 28,79 p/m)
  • 24 maanden Comfort voor € 515,28 (€ 21,47 p/m)

App en website

Op zoek gaan naar een partner kun je bij Parship doen via de website of via de app. Je kunt op elk device toegang krijgen tot de datingsite en de app is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen op zowel een smartphone als een tablet. Zo kun je overal waar je maar wilt kijken of er een leuke match gevonden kan worden waarmee je wel verder contact wilt leggen. Je vindt de datingapp van Parship zowel in de Apple Store als bij Google Play.

apple app storegoogle play store

 

Betrouwbaarheid en privacy

Parship heeft een prima reputatie en is bij veel mensen bekend. De verbinding met de website is veilig zodat je zeker weet dat je persoonlijke gegevens niet kunnen lekken naar derden. Betalen doe je er ook altijd op een veilige manier. Nu is weliswaar iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie welkom bij Parship, maar de vragenlijst wordt goed gecheckt en je profiel wordt gecontroleerd op echtheid. Zo krijg jij de garantie dat je alleen matches krijgt met personen die een serieuze relatie willen.

gayparship

Over gayParship

Ben jij ook op zoek omdat alleen maar alleen is? Ga dan zeker eens kijken wat Parship je te bieden heeft en wie weet vind jij de liefde van je leven. In de media wordt er veel aandacht aan Parship besteed en ze maken zelf ook veel reclame zodat je weet wat je kunt verwachten. Parship bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en heeft voor veel mensen wat kunnen betekenen op relatiegebied.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.