Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 30 augustus 2022 @ 00:00 door Travelboy , 1542 keer bekeken

Dordrecht Pride komt dit jaar als één van de eersten met een Pride Walk door verlichte straten, die voor iedereen toegankelijk is. De start is op vrijdag 2 september om 22.15 uur bij museum het Hof Van Nederland (Hof 6). De wandeling eindigt rond 23.15 uur bij theater Energiehuis (Noordendijk 148), waar een spetterende party op het programma staat.

 

Wil jij je stem laten horen en alleen, met je vrienden of met jouw organisatie meelopen om te laten zien dat alle LHBTQI+ers er mogen zijn? Dan ben je van harte welkom!



Tijdens de Pride Walk kun je er ook voor kiezen om mee te doen met @dancinginthestreet_theofficial. In plaats van wandelen, dans je dan mee via het silent disco-concept. Kaarten hiervoor zijn te koop als combiticket via de link naar Bibelot, hieronder! Je kunt dan ook direct na de wandeling naar Dordrecht Pride in het Energiehuis.



Tickets voor de film Everybody's Talking About Jamie, die wordt vertoond in de Kloostertuin, voorafgaand aan de Pride Walk, koop je via de link hieronder.

 

Be there!

 

themoviesdordrecht.nl/films/everybodys-talking-about-jamie/

bibelot.net/agenda/dordrecht-pride/

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.