Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 20 september 2022 @ 00:09 door Travelboy , 1744 keer bekeken

Wil je graag andere mensen leren kennen maar ben je niet altijd in de gelegenheid daartoe of vind je het soms wat moeilijk om iemand anders zomaar aan te spreken? Dan kun je online ook leuke mensen ontmoeten via datingsites. Wil je graag meer mensen spreken en met een leuke groep afspreken? Dan is Chill App daar ideaal voor.

 

chill app

 

Via deze app kun je als homoman chatten met andere mannen en ook samen afspreken als jullie een fijne klik hebben. In deze review kun je lezen wat onze ervaringen met de app zijn en wat deze precies inhoudt.

 

Als je het aan ons zou vragen, dan zouden we jou graag doorverwijzen naar een andere app. Een app met méér Nederlandse mannen én meer kans op succes. Welke app dat is? 

BEKIJK WELKE APP DIT IS

 

Voor wie is Chill App?

 

De datingapp van Chill App is bedoeld voor gay mannen die graag willen chatten met andere mannen die dezelfde seksuele voorkeur en interesses hebben. De datingapp is voor mannen van 18 jaar en ouder. Als je de app downloadt, je aanmeldt en een profiel aanmaakt moet je ook je geboortedatum aangeven zodat duidelijk is of je oud genoeg bent om deel te mogen nemen.

 

“The only gay app to organize group meetings.” – ChillApp

 

Een groot voordeel van deze app is dat deze alleen bedoeld is voor gay mannen die met elkaar willen chatten en ook nog eens in een groep kunnen afspreken. Je vindt er geen heteromannen dus grote kans dat je gelijkgestemden vindt die ook nog eens dezelfde dingen leuk vinden als jij. Het is een unieke app waarmee je kunt afspreken met groepen. Dit is niet alleen veiliger dan met iemand alleen en de kans is groot dat in de groep waarmee je uitgaat leuke mensen zitten waar jij een klik mee hebt. Het is een ideale app om snel vrienden mee te maken en je bent niets verplicht.

 

Heb je geen zin om mee uit te gaan? Dan moet er niets. Zeker als je ergens nieuw bent en nog niet veel mensen kent, is het handig dat je al op voorhand mensen leert kennen, ermee kunt chatten en kunt afspreken om samen wat te doen.

 

Hoe werkt het?

 

De app van Chill App kun je gratis downloaden. Dit doe je, afhankelijk van wat voor tablet of telefoon je hebt, eenvoudig in de Appstore of via Google Play. Als je de app gedownload hebt, kun je je aanmelden. Maak daarna je eigen profiel aan. Dit kan door andere leden bekeken worden en jij kunt ook hun profielen zien. Heb je een leuke andere man gevonden? Dan kunnen jullie contact leggen via de chat. Gezellig samen aan het kletsen? Dan is het ook mogelijk om samen iets af te spreken.

 

Iets met een groep afspreken

 

Dit kun je natuurlijk doen met een iemand afzonderlijk, maar het idee achter Chill App is dat je vooral afspreekt met meer mensen en samen een gezellige avond regelt en eraan deelneemt. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen die dezelfde interesses als jij hebben en het ook leuk vinden om samen uit te gaan en allerlei dingen te ondernemen. De app is er vooral op gericht om andere mannen te leren kennen en leuke uitjes met een hele groep te organiseren.

 

 

chill app features

 

Wat kost het?

 

Je kunt de app van Chill App gratis downloaden. Als je lid wilt worden van de app, dan betaal je daar wel wat voor. De prijzen vind je online, maar het is wel even goed kijken voordat je deze ook daadwerkelijk gevonden hebt. Wil je geen gebruik meer maken van de Chill App, bijvoorbeeld omdat je al veel nieuwe vrienden gemaakt hebt waar je leuke dingen mee onderneemt? Vergeet dan zeker niet om je af te melden.

 

App en website

 

Het zal je niet verbazen als je de naam ziet: Chill App werkt alleen via een app die je kunt downloaden. Er is wel een website, maar hierop vind je alleen wat korte informatie over de app en kun je meteen doorlinken naar de aanbieders van de app. Als je de app downloadt, zie je zowel bij Google Play als in de Appstore wat de systeemeisen zijn waar je telefoon of tablet aan moet voldoen. Je ziet ook de ruimte staan die de app in beslag neemt dus daar kun je rekening mee houden.

 

De app downloaden is zo gepiept, maar het kan even duren voordat je aanmelding verwerkt is. Het kan dus even duren voordat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt, ofwel om met andere mannen te chatten of iets af te spreken met een groep.

 

apple app storegoogle play store

 

 

Als je de website van Chill App bezoekt, houd er dan rekening mee dat deze niet via een beveiligde verbinding werkt. Nu is dat op zich geen groot probleem want je hoeft geen gegevens via deze site door te geven, want dan doe je via de app. Als je je aanmeldt bij Chill App en een profiel aanmaakt, worden de volgende gegevens aan je persoon gelinkt:

  • Je locatie
  • Informatie over met wie je contact hebt
  • Inhoudelijke informatie over je profiel
  •  

Dat je locatie bekend wordt, is wel even iets om rekening mee te houden. Dit kan zowel voor- als nadelen hebben. Een groot voordeel van het tonen van de locatie (zowel van jezelf als van anderen in de groep) is dat je bijvoorbeeld ook wanneer je op vakantie bent, kunt chatten met andere mannen en aldaar kunt afspreken. Nadeel is dat iedereen weet waar je bent en dat de app zo ook een deel van het vermogen van je batterij opsnoept.

 

Over Chill App

 

Het is verstandig om, voordat je je aanmeldt bij de Chill App, eerst de reacties van gebruikers die je voorgingen te lezen. Deze vind je online. Natuurlijk kunnen reacties heel verschillend zijn en is de een nu eenmaal enthousiaster dan de ander, dat geldt ook als het om bepaalde apps gaat. Kijk goed wat anderen ervan vinden en besluit dan voor jezelf of deze app je wat lijkt.

 

Probeer de app eens uit als je als gay man graag nieuwe vrienden wilt maken en met een groep op stap wilt gaan. Bevalt het niet? Dan ben je nog nergens toe verplicht en kun je de app ook weer gewoon verwijderen van je telefoon of tablet.

 

REVIEW

Chill App

7SCORE

ChillApp is een app om met andere homomannen af te spreken en om je vriendenkring uit te breiden. In tegenstelling tot alle andere datingapps die er zijn, gaat het niet om één-op-één ontmoetingen, maar om groepsafspraken.

VOORDELEN

  • Gericht op homoseksuele mannen
  • Gratis en betaald

NADELEN

 

 

 



    Reacties

    Er zijn nog geen reacties geplaatst.

    Plaats een reactie

    Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.