Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 15 mei 2022 @ 02:19 door Travelboy , 1130 keer bekeken

Even de achtertuin schoffelen, de artiesteningang binnenglippen of sterrenkijken. Anale seks dus! Gevalletje ‘je houdt ervan of je haat het’. En er is maar één manier om daarachter te komen. Maar als je het doet, doe het dan wel goed. Deze checklist helpt je daarbij op weg!

 

Stap 1: Het juiste moment


Je moet het wíllen. Maar dan ook echt zelf willen. En het niet alleen doen omdat het de ander zo geil lijkt. Maar zodra je vaker "Ik ben er klaar voor!" roept dan Spongebob, is de tijd rijp. ikbenerklaarvoorikbenerklaarvoorikbenerklaarvoor 

 

Stap 2: Maak het bespreekbaar


Verrassingen zijn leuk. Maar je staaf als verrassing in het verkeerde gaatje steken zijn geen grapjes. Vertel dus gewoon wat je wil. Hoe je het wil. Waar je het wil. En wanneer je het wil. En vertel ook vooral wat je niet ziet zitten. Communicatie is alles. #praatjesvullengaatjes

 

Stap 3: Verzorg jezelf


Je zeker voelen van jezelf is wel zo lekker. Neem een lange douche en besteed extra aandacht aan de achterkant. Maak ‘m even grondig schoon, want dat bruine sterretje is straks de hoofdrolspeler! Lauwwarm water doet in de meeste gevallen het kunstje. De snelste manier om te spoelen is met een doucheslang: draai de douchekop eraf en maak het uiteinde van de slang goed schoon. Het meest hygiënische is om op de slang een opzetstuk of spoelstaaf te draaien. Draai de kraan niet helemaal open! Je wil niet dat het er uit je bakkes weer uit komt! Ontspan en breng de spuitmond voorzichtig een stukje naar binnen. Laat het water langzaam naar binnen stromen, totdat je endeldarm gevuld aanvoelt. Ontspan daarna boven de wc en laat het poepwater (want dat is het) naar buiten lopen. Herhaal dit een aantal keren totdat het water niet meer bruin is. Je kan met je vinger checken of je poepertje schoon is. Komt ie er schoon weer uit? Dan ben je klaar om te gaan!

 

Stap 4: Let op je eten en drinken


Zorg dat je een dag van tevoren rekening houdt met je voeding. Eet heel vezelrijk. Hierdoor blijft je poep verder in je darmen zitten, waardoor je er waarschijnlijk geen last van hebt. Een glaasje alcohol kan je helpen ontspannen. Maar zuip jezelf niet meteen van de zenuwen de ellende in. Van sommige drank, bijvoorbeeld zoete witte wijn of mixdrankjes (suikers!) wordt je ontlasting plakkerig. Dat zorgt dus alsnog voor een chocoladestaaf. Zorg ook dat je een beetje helder blijft en beslissingen neemt waar je achter staat. Oók de volgende ochtend.

 

Stap 5: Glijden maar


Gebruik. Alsjeblieft. Glijmiddel! Echt waar. De anus kan niet vochtig worden als je geil bent, zoals de vagina. Dus help de natuur een handje en zorg dat de boel lekker glibberig is. Glijmiddel op siliconenbasis is bij anale seks het best. Er bestaan zelfs glijertjes speciaal voor de aars. Wees niet te skeer door de goedkoopste te kiezen, want dan zit je straks alsnog in een droge anjer te prikken. 

 

Stap 6: Stap voor stap


De trein hoeft niet in één keer de tunnel door. Doe het rustig aan, zodat de kans op succes groter is. Plaag eerst wat met je vinger. Dan die vinger erin. Daarna misschien twee of meerdere vingers. Vervolgens met het puntje van je piemel de anus zachtjes kopjes geven. Als het sterretje relaxed genoeg is mag de truck langzaam de chocofabriek inrijden. Vrrrroem

 

Stap 7: Wat niet gaat, dat gaat niet


Zoals Johan Cruijf het zou zeggen. Als het niet past, dan past het niet. En zo is het! Als het pijn doet, dan doet het pijn. Stoppen dus. Oh en denk erom: niet dubbel dippen!

 

Dus: weet wat je wil, gebruik liters glijmiddel, ontspan en...geniet ervan!

 

Nog niet verzadigd? Check deze aflevering van Emma’s Peepshow voor alle in’s en out’s ;) over anale seks. 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.