Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 17 januari 2022 @ 23:58 door Travelboy , 1977 keer bekeken

De Loosdrechtse campingeigenaren en kwekers Wim en Peter beginnen aan een spannende zoektocht. De heren hopen een opvolger te vinden voor hun snijgroenkwekerij. Daarbij hebben ze wel één erg specifieke wens: "Als het kan een gay-man."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wim en Peter zijn op zoek naar een opvolger - NH Nieuws
 

"Het kan zomaar een moeilijke zoektocht worden", met die tekst nodigen Wim Steman en Peter van de Rijdt NH Nieuws uit om een handje te helpen. "We maken het met onze eis niet gemakkelijk, maar voor onze gay-camping is het heel belangrijk." Ze hopen namelijk iemand te vinden die zich ook op hun camping helemaal thuis voelt.

 

Naast de goedlopende kwekerij - 'we zijn in ons vak marktleider in West-Europa' - ligt namelijk hun camping 'Holland Men Camp'. 's Zomers staat het daar vol met uitsluitend mannelijke bezoekers. "We doen dat met zoveel plezier", vertelt Wim. "Daar willen we nog veel meer tijd in stoppen."

 

Langzaam afbouwen

 

Dat is dan ook precies de reden dat er nu gezocht gaat worden naar een opvolger voor de kwekerij. "Nou ik ben nu 61 en we willen langzaam gaan afbouwen", vertelt Peter. "Deze plek is ons te dierbaar om dit te verwaarlozen", sluit Wim aan.

 

Zo planten ze deze winter nog nieuwe coniferen, die pas over vijf jaar iets zullen opleveren. "Wij knippen dan pas de takken af die mensen tegen die tijd in hun kerststukje terugvinden", legt Peter kort uit. "Eigenlijk hebben wij gewoon weer iemand nodig die de toekomst is."

 

Zoektocht

 

En hierbij is die zoektocht naar een opvolger dus gestart. "Er zijn natuurlijk zat jonge mannen die denken: ik heb vroeger met poppen gespeeld dus dit zal ik wel niet kunnen. Jawel, dit kan jij wel!", roept Wim duidelijk op. "Dit werk is voor iedereen."

 

bron: NH nieuws



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.