Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 09 januari 2024 @ 00:04 door Travelboy , 322 keer bekeken

Verschillende Amsterdamse sportscholen zitten in hun maag met "cruisende" mannen die de sauna's niet gebruiken voor ontspanning na het sporten, maar hier juist voor inspanning komen.

 

Dat meldt het Parool op basis van gesprekken met verschillende sportscholen. Deze ondernemingen hebben dan ook maatregelen genomen om gefriemel tussen sauna bezoekende mannen te voorkomen. Zo meldt de krant dat er in de SportCity in de wijk Oud-West een blaadje hangt waarop staat dat er nu een saunaplek gereserveerd moet worden "vanwege een toenemend aantal meldingen over seksuele overlast." Overigens zijn de seksueel getinte handelingen vaak beperkt tot aanraken en masturberen. Orale of anale seks gebeurt zelden, meldt het Parool.

 

Ook andere sportscholen in de hoofdstad zeggen last te hebben van mannen die in de sauna op zoek zijn naar genot. Zo heeft sportschoolketen TrainMore bij één persoon het lidmaatschap beëindigd. Verschillende vestigingen van die keten hebben zelfs hun mannensauna geheel gesloten.

 

Cruising

 

Cruising is het zoeken naar seks in openbare gelegenheden, zoals parken en sauna's. Hoewel het clichébeeld is dat dit vaak homomannen zijn met een vrouw en kinderen thuis, is dit ook voor veel openlijk homoseksuele mannen een fetisj. Overigens zijn er tevens genoeg heteroseksuele mensen die in de publieke ruimte genot zoeken.

 

bron: www.out.tv



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.