Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 08 januari 2024 @ 00:01 door Travelboy , 324 keer bekeken

Basso betwist de door het ESF gefinancierde communicatiecampagne van Arcigay: “Europa respecteer onze wetten”

 

CAD lgbti+

 

EP-lid Alessandra Basso van de Noordelijke Liga haalt uit tegen de communicatiecampagne die Arcigay heeft gelanceerd om de activiteiten van het LGBTI+ Antidiscriminatiecentrum van Ravenna te promoten.

 

Zoals we op deze link schreven , is dit een campagne die sinds november wordt uitgevoerd door middel van posters en posters die in de stad worden opgehangen en die zich richten op de specifieke behoeften van LGBTQIA*+-mensen en hun families die zich tot het centrum wenden ( waar we het hier op deze link over hadden). link ) met twijfels, angsten of gewoon vragen die nog niet zijn beantwoord.

 

Een campagne die mede mogelijk is gemaakt dankzij het Europees Sociaal Fonds (ESF), en vanaf hier begint de aanval van Basso, lid van de Noordelijke Liga. “Laten we genoeg zeggen tegen een Europa dat, na vaak weinig respect te hebben getoond voor onze tradities, nu in feite ook onze wetten respecteert – schrijft hij in een notitie – en een communicatiecampagne financieel steunt, zoals die op de posters staat dat verscheen in Ravenna, die openlijk een model voorstelt dat onze wetgeving niet toestaat.

 

In Italië is registratie in de geboorteakte van kinderen van paren van hetzelfde geslacht niet toegestaan. In Italië is het gebruik van draagmoederschap verboden door artikel 12, lid 6, van wet 40/2004 en de Kamer heeft al gestemd over het wetsvoorstel dat de universele misdaad voor deze praktijk introduceert.

 

Dit zijn de wetten van ons land en de EU moet deze wetten respecteren. Vrouwen kunnen niet gehuurd worden, kinderen kunnen niet gekocht worden: dit zijn verplichte principes voor ons. Het is onaanvaardbaar dat het geld van Europese burgers op deze manier wordt gebruikt: ik zal Brussel zelf om uitleg vragen en ik zal alle betrokken instellingen uitnodigen om opheldering te verschaffen."

 

dit is een google translate vertaling

 

bron: https://www.ravennaedintorni.it



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.