Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 11 november 2021 @ 00:35 door Travelboy , 405 keer bekeken

In het opsporingsprogramma Bureau 020 heeft de politie beelden vrijgegeven van het viertal dat hiervoor verantwoordelijk wordt gehouden. De mishandeling zelf is niet vastgelegd op beeld. Het geweld heeft plaatsgevonden rond 03.50 uur die nacht.

 

politie amst

 

Het slachtoffer fietste samen met een vriend in de Leidsestraat, in het uitgaanscentrum van Amsterdam. Op een gegeven moment ziet hij een aantal mannen staan waarvan één uit het niets 'kankerhomo' roept naar hem of zijn vriend.

 

Meerdere keren geslagen

 

Het slachtoffer is hier niet van gediend en wil iets van de beledigende woorden zeggen. Hij stapt van zijn fiets en loopt naar de groep. Vrijwel direct wordt hij meerdere malen hard geslagen. Zo hard dat zijn gezicht is gebroken, er schade is aan zijn gebit en hij een hersenschudding heeft.

 

Terwijl het slachtoffer gewond op de grond ligt en omstanders snel te hulp schieten, gaat het groepje mannen er vandoor. Het slachtoffer moet per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

 

De politie hoopt dat iemand de mannen herkent op de vrijgegeven camerabeelden. De mannen zijn rond de 20 jaar oud en hebben allemaal een lichte huidskleur. Twee van hen lijken blond haar te hebben, de andere twee hebben donkerder haar.

 

bron: www.hartvannederland.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.