Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 20 augustus 2021 @ 00:01 door Travelboy , 453 keer bekeken

Voormalig Amerikaans top tennisster Billie Jean King, 77, heeft recent onthuld dat ze drie jaar geleden in het geheim is gehuwd met haar vriendin Ilana Kloss. Het koppel is al meer dan veertig jaar samen.

 



 

De bekentenis van het geheime huwelijk werd gedaan in King's komende boek Memoir All In. Daarin zegt ze dat ze in 2018 gehuwd is in New York. Verder onthulde ze ook dat er slechts drie mensen zijn die tot nu op de hoogte waren van het huwelijk, en dat er slechts een klein feestje was zonder veel ophef.



"Een van ons droeg een spijkerbroek en een mooie rode sjaal, de ander droeg een zwart shirt, een comfortabel pak en parels," aldus King, wat later in het boek blijkt dat ze zelf parels droeg, "een persoonlijk vleugje glamoer waar Ilana met steeds mee plaagt." Verder zegt ze over het geheim houden van hun huwelijk. "Zoveel van ons leven is openbaar geweest, dit privé houden was iets speciaals dat we konden vasthouden, alleen voor ons." Eerder was King 22 jaar gehuwd met een man (Larry King), ze kwam uit de kast toen ze 51 was.



Billie Jean King is al bijna vijftig jaar dikke vrienden met Elton John. Zij zong ooit een paar liedjes mee in een achtergrond koortje met hem, en hij schreef in 1975 de hit Philadelphia Freedom over haar, ze delen ook de liefde voor het tennisspel.



King is niet de eerste die pas na vele jaren relatie met haar vriendin huwde. In 2014 trouwde de Amerikaanse actrice Lilly Tomlin na een relatie van 42 jaar met haar vriendin Jane Wagner. Ook Elton John is al ruim dertig jaar samen met zijn echtgenoot David.

 

bron: www.holebi.info



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.