Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 15 juni 2021 @ 18:05 door Travelboy , 466 keer bekeken

Accor is een partnerschap aangegaan met IGLTA, de internationale reisorganisatie van de gay gemeenschap. De twee partijen willen er samen voor zorgen dat ‘gelijkheid binnen de reissector wordt gestimuleerd,’ zeggen ze dinsdag in een communiqué.

 

IGLTA staat voor: International Gay & Lesbian Travel Association, die naar eigen zeggen een achterban hebben van vier miljoen mensen, wereldwijd. Voor Accor is de samenwerking “de eerste stap binnen de nieuwe, essentiële pijler van Accors Diversity & Inclusion-commitment,” zegt het bedrijf.

 

“Als wereldspeler en grote werkgever in de hospitality branche vindt Accor het belangrijk om een cruciale rol in te nemen bij het vaststellen en handhaven van de norm voor diversiteit en inclusie,” aldus het Franse hotelconcern

.

Accor zegt verder “allang een proactieve en betrokken benadering van diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie” te hanteren. “Of het nu is door het implementeren van intern inclusiebeleid, het promoten van externe berichten zoals de ‘We are Open’-campagne van ibis, of het sponsoren van Pride-marsen, Accor wil een leider zijn op het gebied van LGBTIQ+.”

 

bron: www.zakenreis.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.