Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 juli 2021 @ 00:29 door Travelboy , 392 keer bekeken

Samen met Mykonos en Ibiza maakt Gran Canaria waarschijnlijk de lijst met populairste gay vakantiebestemmingen in Europa af. Al sinds de jaren 60, toen het toerisme op het eiland begon te groeien, werd het door veel gay vakantiegangers bezocht. Dankzij weinig ‘ingrijpen’ door de regering Franco, kon het gay toerisme op Gran Canaria dan ook bloeien en daar plukken we vandaag de dag nog steeds de vruchten van. Want behalve van prachtige stranden, een bizar indrukwekkend binnenland en uitstekend warm klimaat, zullen de kenners het erover eens zijn dat ook het (gay) nachtleven op Gran Canaria van hoog niveau is.

 

Vooral rondom Playa del Ingles en Maspalomas is erg veel gay toerisme te vinden. Hier zul je dan ook de meeste gay only resorts en hotels vinden. Ook omdat het gay nachtleven zich voornamelijk afspeelt rondom het Yumbo en Cita shopping complex met bekende gay clubs en bars naast en bij elkaar.

 

Dankzij het vrij grote aanbod van bars, clubs en andere gay-activiteiten en het feit dat er tientallen gay only hotels op Gran Canaria te vinden zijn, ben je als reiziger behoorlijk verwend. Als echte hotelexperts hebben we uiteraard ook een selectie gemaakt van de leukste, meest bijzondere en wat ons betreft beste gay hotels en resorts op Gran Canaria. Een aantal van de resorts op onze lijst zijn overigens niet strikt ‘gay only’ en richten zich dus op gasten van alle geaardheden. Wel zijn ze allemaal adult only en is de minimale leeftijd van alle gasten dus 18 jaar.

 

Lees verder op: 7 X de leukste Gay Resorts & Hotels van Gran Canaria | WaarOvernachtenIn.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.