Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 november 2021 @ 01:19 door Travelboy , 426 keer bekeken

Acteur Kal Penn komt met een autobiografie en daarin deelt hij opmerkelijk nieuws. De ster maakt bekend dat hij gay is én al jarenlang een relatie heeft met zijn vriend Josh.

 

kal penn

 

Kal Penn acteerde in o.a. House, Harold & Kumar en Designated Survivor. Daarnaast werkte hij twee jaar in het Witte Huis op de communicatieafdeling van president Barack Obama. De acteur is nog maar 44, maar zijn carrière is zó bizar dat een autobiografie best interessant is. Omdat je normaal gesproken niet héél veel boeken over jezelf schrijft, nam Penn een bijzondere stap. Hij gebruikt zijn boek You Can’t be Serious meteen om uit de kast te komen. Wat heet: hij heeft al elf jaar een vriend waarmee hij binnenkort wil trouwen.

 

https://twitter.com/i/status/1454892196398833665

 

Kal Penn is coming out

 

In zijn biografie onthult Kal Penn dat hij homoseksueel is én al elf jaar een relatie heeft met zijn vriend Josh. “Ik vind het geweldig om over onze relatie te vertellen, maar Josh, mijn ouders én mijn broer zijn wat meer verlegen. Ze houden niet van aandacht en staan liever niet in de spotlights.”

 

Volgens Penn ontdekte hij vrij laat dat hij homo is, maar was zijn coming-out niet heel erg bijzonder. “Ik had mijn familie al verteld dat ik mijn geld wilde verdienen met acteren, dus mijn coming-out was niet zo ingewikkeld. Ze zeiden: Oh okee, prima! Daar was ik erg gelukkig mee, want voor veel andere homo’s is het veel moeilijker."

 

In het boek vertelt Penn onder anderen over zijn eerste date met Josh. “Hij kwam langs met bier en wilde NASCAR kijken. Ik dacht: dit wordt helemaal niks. Ik heb één dag vrij van het Witte Huis en deze gast wil serieus naar auto’s kijken die rondjes rijden? Voordat ik het wist zaten we elke zondag een race te kijken en dacht ik: Wat gebeurt er in hemelsnaam? Liefde, blijkbaar.”

 

bron: www.superguide.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.