Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 05 mei 2022 @ 00:01 door Travelboy , 311 keer bekeken

Aardwetenschapper Martijn (41) vertrekt samen met zijn liefdesparner Sean (31), hun drie naaktkatten en labrador Woef naar Curaçao. Ze willen er het allereerste gay resort van het eiland openen. Het moet een plek worden waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht zijn of haar geaardheid.

 

 

 
We hopen hiermee bij te dragen aan de homo-  acceptatie op het eiland
 

Een ideale aannemer

 

De mannen hebben voor 333.000 euro een vervallen pand gekocht midden in de woonwijk Grote Berg. Zo ongeveer alles gaat op de schop en er moeten straks 5 studio's en 2 apartementen worden gerealiseerd. Aangezien ze zelf nog nooit zo groots hebben verbouwd, nemen ze een aannemer in de arm.

 

Die antwoordt op iedere vraag met ‘ja dat kan’. Vol vertrouwen en met onverminderd enthousiasme bouwen ze aan hun gezamenlijke droom. Totdat ze erachter komen dat de hele balkconstructie vol met houtworm zit. De onverziene kosten lopen op tot in de duizenden euro’s en dan neemt de aannemer ook nog eens de benen.

 

Door alle verbouwingstress en geldzorgen, staat de relatie van het stel onder grote druk. Als alle spanningen een hoogtepunt bereiken, neemt Martijn een drastisch besluit met heel grote gevolgen...

 

Uitzending zaterdag 7 mei 2022 om 21.30 uur op NPO 1 (daarna is de uitzending terug te zien op NPO Start

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.