Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 14 juni 2021 @ 01:02 door Travelboy , 407 keer bekeken

 

Jared is zoon van een pastoor uit een Amerikaans dorpje en is homoseksueel. Zijn ouders geven hem daarop een ultimatum: een therapeut bezoeken om van zijn geaardheid af te komen, of verbannen worden uit de levens van zijn familie, vrienden en de kerkgemeenschap.

 

 

Boy Erased vertelt het verhaal van Jared (Lucas Hedges), de zoon van een predikant in een klein Amerikaans dorp. Op zijn negentiende komen zijn ouders er achter dat hij homoseksueel is. Vervolgens moet Jared kiezen: of hij gaat naar een conversietherapie-programma, of hij wordt voorgoed buitengesloten door zijn familie, zijn vrienden en zijn geloof.

 

Boy Erased is het waargebeurde verhaal van een jongen die worstelt met zichzelf en zijn seksualiteit. Verder met o.a. Troye Sivan, Xavier Dolan, Cherry Jones, Michael 'Flea' Balzary, Joe Alwyn, Emily Hinkler, Jesse LaTourette, David Joseph Craig, Théodore Pellerin, Madelyn Cline en Britton Sear. Geproduceerd door Joel Edgerton samen met Kerry Kohansky-Roberts van Anonymous Content en Oscarwinnend producent Steve Golin (Spotlight)

 

Datum: Vr 18 juni 2021
Tijd: 23:05 tot 01:20
Zender NET 5



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.