Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 03 november 2021 @ 00:41 door Travelboy , 446 keer bekeken

Te zien op 10-11-2021 om 19.30 uur in de Pathe Pride night:
Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Groningen Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle.


Daarna in het regulaire filmhuiscircuit.

 

 

De tragikomedie Stage Mother is vanaf 10 november in de Nederlandse bioscoop te zien. Dit is het verhaal van Maybelline, een conservatieve koorleidster van een kerk in Texas, die de nachtclub van haar pas overleden zoon erft. Dat deze plek een beruchte travestietenbar is, vormt voor haar en haar waarden een probleem. Tot ieders verbazing nestelt ze zich toch in San Francisco om deze in financiële problemen verkerende hotspot van het nachtleven van de ondergang te redden.

 

Stage Mother

 

Maybelline heeft net haar zoon verloren en erft zijn dragbar in San Francisco. Ze ontmoet de vrienden van haar zoon Sienna en Nathan die haar helpen de zaak, die in financiële moeilijkheden zit, draaiende te houden. Aanvankelijk terughoudend tegenover de erfenis van haar zoon ontpopt Maybelline zich tot huismoeder die de drag queens onder haar hoede neemt.

 

De hoofdrollen worden gespeeld door Jacki Weaver, Lucy Lui, Adrian Grenier, Mya Taylor, Allister MacDonald, Oscar Moreno en Jackie Beat. De regie is in handen van Thom Fitzgerald op basis van een scenario door Brad Hennig.

 

Stage Mother ging op 4 januari 2020 in wereldpremière op het Palm Springs International Film Festival en werd op 21 augustus 2020 uitgebracht door Momentum Pictures. Op 11 november 2021 verschijnt de film in de Nederlandse bioscoop.

 

Stage Mother (2020) - IMDb



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.