Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 01 april 2022 @ 00:02 door Travelboy , 369 keer bekeken

Wanneer Terry wordt gevraagd om bruidsjonker te zijn op de bruiloft van zijn beste jeugdvriend, ziet hij een kans om de bruidegom te stelen. Het enige dat hem in de weg staat? Letterlijk 10-20 dingen. Dit is de ultrakorte samenvatting van ‘Bridesman’, een comedyserie van Grindr die vanaf 1 april is te zien.

 

 

Datingapps zijn tegenwoordig meer dan datingapps. Apps als Tinder en Grindr zijn zichzelf steeds meer gaan positioneren als ‘lifestylemerken’ die veel meer te bieden hebben dan het faciliteren van hookups. Van merchandise tot blogs en original content: ze doen er alles aan om gebruikers terug te laten komen naar de apps om zo nog meer geld te verdienen.

 

Met Tinder als voorbeeld gaat Grindr nu ook een originele serie tonen in de app. De comedyserie heet ‘Bridesman’ en bestaat uit 6 afleveringen. De nieuwe serie gaat vanaf 1 april 2022 in première op Grindr en YouTube.

 

“Bridesman is op maat gemaakt voor de Grindr-gemeenschap – het is slim, queer, campy en bevat scherp commentaar op gay dating, heteronormatieve normen en Grindr zelf”, zei Alex Black, Grindr’s Director of Marketing, in een verklaring over de serie.

 

“We zijn zo trots om een aantal van de beste talenten in de queer-gemeenschap te presenteren, terwijl we nieuwe en creatieve manieren blijven vinden om onze gebruikers met elkaar in contact te brengen.”

 

bron: www.gayokay.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.