Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 06 februari 2024 @ 00:03 door Travelboy , 1467 keer bekeken

Van 5 maart t/m 25 mei 2024 toert Het Wim Sonneveld-complex door het land. In de humoristische, muzikale theatervoorstelling over leven en werk van Wim Sonneveld strijden Tarik Moree en Tim Olivier Somer om de beste vertolking van de legende.

 

 

Met wijd gespreide armen in zijn ruim zittende bruine pak, heet Wim Sonneveld het publiek welkom. Niet één keer, maar liefst tweemaal: theatermakers Tarik Moree en Tim Olivier Somer vertolken beiden de cabaretier. In een muzikale voorstelling over het leven en werk van Wim Sonneveld strijden de twee jonge mannen om de beste vertolking van de legende.



Met feitenkennis, conferences en liedjes proberen de twee elkaar te overtroeven. Daarbij struikelen ze over zichzelf, elkaar en hun omgeving. Mag je in tijden van woon-, stikstof-, asiel- en klimaatcrises nog wel theater maken puur vanuit romantische en nostalgische overwegingen? Samen met de driekoppige band The Sunfields gaan Tim

en Tarik de confrontatie aan.

 

 

Na een succesvolle zomer op Theaterfestival de Parade toert Het Wim Sonneveld-complex nu als avondvullende voorstelling door het land.



De Volkskrant: “Een van de Parade-hits van dit jaar. Geestig en knap.” Theaterkrant: “Hilarische imitaties en pastiches van Sonneveld-evergreens… Samen met The Sunfields leveren Moree en Somer boeiend theatraal vuurwerk af.”


  Het Wim Sonneveld-complex toert van 5 maart t/m 25 mei 2024 door het land en is te zien van Abcoude tot Helmond, Hoorn, Nijkerk, Rotterdam, Winschoten en Amsterdam. Voor de complete speellijst: www.viarudolphi.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.