Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 09 november 2023 @ 00:14 door Travelboy , 102 keer bekeken

Christopher is weduwnaar en nooit eerder uit de kast gekomen. Nu moet hij zichzelf opnieuw definiëren: gaat hij voor de ‘kunst’ van het alleen zijn of wil hij mensen om zich heen hebben? Daarover gaat de voorstelling Dancing with DaffodilsBoek nu en krijg € 2,50 korting op een ticket!

Dancing with Daffodils

 

Dancing with Daffodils is een nieuw verhaal over hoe eenzaamheid geen eind- maar een keerpunt in iemands leven kan zijn. De theatervoorstelling gaat over Christopher Barlow, een weduwnaar en nooit eerder uit de kast gekomen man. Hij is op een moment aangekomen dat hij zichzelf moet herdefiniëren: is zijn tot kunst verheven 'alleen zijn' wel zo begerenswaardig of heeft hij de mensen om zich heen toch meer nodig dan hij durft toe te geven? Hoe gelukkig zijn deze mensen op hun beurt eigenlijk?

queer verhaallijnen

Deze Engelstalige voorstelling is een productie van Strike Me Pink, opgericht in 2020. Dit is een innovatief en baanbrekend Engelstalig theatergezelschap uit Amsterdam. Strike Me Pink Productions heeft als doel om jaarlijks nieuw en bewerkt repertoire te programmeren waarin queer verhaallijnen de bovenhand voeren. Verhalen die anderszins onuitgesproken blijven en tegelijkertijd gender, seksualiteit en etniciteit overstijgen.

Dancing with Daffodils is gemaakt door schrijver en regisseur Ralph Remers. De cast bestaat uit Keith Day, Benjamin Keaton, Tamara Richards, Daniëlle Hollreiser, Chris Grabski, Coleman Kelly, Lara Coret en Daniel Williamson.

boek via winq en krijg korting

De voorstelling is op 14, 15, 16 en 17 december 2023 te zien in Het Amsterdams Theaterhuis. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Strike Me Pink Productions. Boek nu via Winq en krijg € 2, 50 korting op een ticket! Gebruik hiervoor de kortingscode dancingwithwinq.

 

bron: www.winq.nl



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.