Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 08 april 2024 @ 01:02 door Travelboy , 53 keer bekeken

De gescheiden Wouter heeft geen idee waarom hij van alle sollicitanten juist Mischa aanneemt voor zijn boekhandel. Een mooie jongen die nog het meest weg heeft van een verdwaalde vogel die de verkeerde volière is binnengevlogen. Het zal zijn leven totaal op zijn kop zetten.

 

 

*Elise stoot Floris een flesje uit zijn hand in de supermarkt. Een onbetekenend ongelukje, maar het zal van levensbelang blijken voor twee beschadigde mensen.

 

*Wanneer Daniël ineens oog in oog komt te staan met Clara, zijn vroegere oppas op wie hij als tiener zo moordend verliefd was, verdwijnt de grond onder zijn voeten.

 

*Gabriël, een bekende schrijver, signeert zijn nieuwe roman, wanneer een man met een stem, die hij uit duizenden zou herkennen zegt: ‘Hé Bri, jij liegt nog net zo goed als vroeger.’ Er was er maar een die hem zo noemde en zijn hart drukte een slag achterover.

 

Vier bijzondere liefdesgeschiedenissen. ‘Of je naar een film kijkt.’ Dens Vroege was freelance journalist, columnist en is schrijver van verschillende romans.

 

Lees ook

www.densvroege.nl/boeken/paden-der-liefde



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.