Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 28 april 2022 @ 00:00 door Travelboy , 299 keer bekeken

Als de Hemel genoeg ruimte heeft is het derde en nieuwste boek van Splinter Chabot. Splinter is de zoon van de dichter en schrijver Bart Chabot. Naast het schrijven van boeken is Splinter ook televisie maker en kun je hem kennen van de televisieserie SPLINTER, in de politiek en Wie is de mol waar hij in 2021 kandidaat was.

 

Op deze pagina lees je meer over Splinter Chabot maar ook over zijn boek ¨Als de hemel genoeg ruimte heeft¨en zijn 2 andere geschreven boeken.

 

Vrienden Magnus en Elias zijn elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet.

 

Ze besluiten samen op reis te gaan door een land dat lang geleden betoverend is geweest. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Onderweg komen ze voor de grootste keuzes uit hun leven te staan.

 

Hoewel Magnus in het zonlicht lijkt te leven, is er schaduw in zijn hoofd. Elias ontdekt dat hoe dicht je ook bij iemand komt, uiteindelijk iedereen alleen is met zijn gedachten.

 

Als de Hemel genoeg ruimte heeft is een overdonderend, sprookjesachtige roman over onvoorwaardelijke vriendschap, twijfel en eenzaamheid. Maar bovenal over verlangen en vrijheid.

 

als de Hemel genoeg ruimte heeft
 
€ 24,99
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

 

Boekspecificatie

  • Titel: Als de hemel genoeg ruimte heeft
  • Auteur: Splinter Chabot
  • Uitgever: Podium
  • Bindwijze: Hardcover
  • Aantal Pagina´s: 576 Pagina´s
  • Druk: Eerste Druk
  • Verschijningsdatum: April 2022
  • Genre: Literaire Romans
  • EAN / ISBN: 9789463811262

 

De Auteur: Splinter Chabot

 

Splinter Chabot de zoon van Bart Chabot is geboren op 3 maart 1996 in Den Haag. Splinter studeerde politicologie en theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Van 2017 tot 2019 was Splinter landelijke voorzitter van de JOVD. Dit is de jongeren organisatie van de VVD.

 

In 2019 maakt Splinter de politieke televisie serie SPLINTER in de politiek. Dit was een 6-delige serie die op de NPO3 werd uitgezonder. Splinter interviewde verschillende politici over stress en hoe jij jezelf kan blijven in de politiek.

 

In maart 2020 verscheen het eerste boek van Splinter Chabot genaamd ¨Confettiregen. Het boek is een autobiografisch verhaal over Splinters coming-out en de weg er naar toe. Op 18 jarige leeftijd tijdens kerst kwam Chabot thuis uit de kast. De hoofdpersonage in het boek is Wobie. De Omslag is ontworpen door Anton Corbijn en werd gekozen tot mooiste boekomslag van 2020. In april 2021 werd bekend dat de film- en documentairemaker Michiel van Erp Confettiregen gaat verfilmen.

 

In november van 2020 verscheen de bundel ¨Roze Brieven¨. Deze bundel bestaat uit persoonlijke reacties er verhalen van de lezers van zijn boek Confettiregen. Splinter vind dat deze verhalen zichtbaar moeten zijn voor iedereen vandaar deze bundel.

 

Als de Hemel genoeg ruimte heeft is verschenen in 2022 en is een literaire roman.

 

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.